14 dagen zichttermijn

Zichttermijn

Voor je Foregolfers bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen tenzij anders vermeld. Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren. Dit geldt ook voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming. Je kunt het artikel retourneren binnen de zichttermijn van 14 dagenals het artikel compleet is en in de, voor zover redelijkerwijs mogelijk, originele staat en fabrieksverpakking.

Sommige artikelen kun je niet retourneren. Het gaat dan om producten die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepastartikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Zelf terugbrengen?
Bel een van onze winkels voor de opties of stuur ons een email.

Retourneren

Komt de bestelling niet overeen met uw verwachting?

Bij Foregolfers heeft u recht de bestelling binnen veertien werkdagen na de leverdatum te retourneren. Dit mag u doen zonder opgaaf van reden, het is echter wel belangrijk dat het product in originele staat en zo oorsprokelijk mogelijke verpakking aan ons wordt geretourneerd. Neemt u voor het retourzenden contact op met onze klantenservice. U ontvangt van onze klantenservice het retouradres en een retournummer. Het is helaas niet mogelijk de bestelling bij de chauffeur om te ruilen of mee terug te geven.

Let op! De kosten van het retourzenden zijn voor uw rekening.