Over ons

FOREGOLFERS.NL heeft een professioneel on-course winkelconcept met een moderne uitstraling. Wij hebben meerdere winkels waardoor we efficiënter inkopen en kunnen daardoor de beste prijs/kwaliteit verhouding aanbieden.

In de FOREGOLFERS.NL on-course golfshop wordt een compleet, breed en hoogwaardig assortiment van alle hoofdmerken verkocht. U vindt er golfclubs, sets, trolleys, tassen, schoenen, handschoenen, kleding, ballen en accessoires.

Bij FOREGOLFERS.NL staat voorop dat klanten de juiste materialen koopt die bij de klant passen. Wij vinden het daarom zeer belangrijk dat er tijd voor de klant wordt genomen, zodat een klant niet alleen tevreden de winkel verlaat maar ook weer terugkomt.

FOREGOLFERS.NL is erkend clubfitter. Omdat wij op de golfbanen gevestigd zijn kunt u op de puttinggreen en de drivingrange de clubs testen en deze op maat laten aanmeten door ons vakkundig opgeleid personeel. Kom in de winkel en maak een afspraak. Wij organiseren ook regelmatig fittingdagen op de drivingrange van onze vestigingen.

De actuele informatie over acties, demodagen, fittingdagen, openingstijden, vestigingen vind u op ons website.